Tehnologie

Pentru prepararea sucului de mere din LIVADA HEROU sunt folosite doar mere sănătoase si de înaltă calitate .
Merele proaspăt culese sunt selectate, spălate de mai multe ori printr-un jet de apă puternic apoi sunt tocate.
Cu ajutorul unei prese se obţine sucul natural din fruct 100%, suc ce ajunge printr-un separator într-un recipient de oţel inoxidabil apoi într-un pasteurizator, unde va fi tratat termic la 80 C.
Sucul natural tratat termic este ambalat în pungi şi în cutii, astfel fiind menţinuta aroma originală a fructului
Datorită acestei tehnologii, sucul natural nu conţine conservanţi, coloranţi artificiali, substanţe de aromatizare( E-uri) sau zahăr adăugat.

AMBALAREA BAG IN BOX
Sistemul de ambalare Bag-in-Box este la origine un produs inventat in Statele Unite si care de mai multi ani a devenit accesibil publicului. Cunoscut in intreaga lume sub acest nume, traducerea literara in limba romana este "punga in cutie". Reprezinta o alternativa competitiva si moderna de ambalare fata de sistemele clasice de genul ambalajelor din sticla, sticlelor PET, ambalajelor TetraPack
Sucurile pe care le gasiţi în magazine în recipiente de sticlă şi de plastic încep să se degradeze imediat dupa deschiderea ambalajului, ceea ce înseamnă că trebuiesc consumate imediat sau să fie păstrate la rece pentru o perioadă scurtă de timp deoarece ambalajul permite contactul produsului cu aerul şi implicit degradarea acestuia.
Tehnologia de ambalare bag-in-box constă în turnarea sucului în punga de plastic, care este dotata cu un robinet cu închidere ermetică. Această pungă de plastic este pusă într-o cutie de carton puternică.
Sucul natural proaspăt poate fi păstrat cu această tehnologie timp de un an.
Aceasi garanţie de calitate este valabilă 3 săptămâni de la deschiderea cutiei.
Una dintre caracteristicile cele mai importante ale acestei tehnologii de ambalare este că sucul de fructe este protejat de oxidare si impotriva microorganismelor şi bacteriilor, care, prin îmbuteliere la cald, ar putea deteriora sucul.Sucurile naturale ambalate bag-in-box, rămân proaspete mai mult timp după deschiderea cutiei şi a pungii.
Toate drepturile rezervate SUCNATURALDEMERE.COM